Bij Atelier Wenda kunt u ook terecht voor vermaak van uw kleding. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Het inkorten van broekspijpen, jurken, jasmouwen of colbertmouwen• Een nieuwe rits in uw broek, jurk of jas
• Het repareren van al uw kleding
• Het repareren van gedragen kleding verhoogd de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu

Trouwjurken

Heb jij je droomjurk gevonden, maar hij moet nog vermaakt worden? Laat dan je bruidsjurk vakkundig op maat maken in mijn atelier. De kosten voor het vermaken van je trouwjurk: innemen, uitleggen, en/of de lengte aanpassen bedragen altijd tussen de € 120 en € 250. Je zult dus nooit voor onaangename verrassingen komen te staan van hoge kosten tijdens het trouwjurk vermaken. Als je komt passen is het erg belangrijk dat je ook de overige kleding zoals je lingerie je hoepelrok of petticoat en vooral je bruidsschoenen meeneemt. Dit hebben we namelijk allemaal nodig om je trouwjurk perfect voor je te vermaken.

PDL Kleding

Heeft u iemand in uw omgeving, die moeite heeft met het aan- en uitkleden door bv. pijnlijke en aangespannen spieren dan kan het op simpele wijze aanpassen van bestaande kleding al een uitkomst zijn. Knopen vervangen door klittenband of een lange rits in rok of pantalon laat het aan- en uitkleden al zeer veel prettiger verlopen. Door een opening aan de achterzijde van een blouse, overhemd of pyjamajasje te maken met klittenband gaat het aan of uitkleden aangenamer.

Kleding aanpassen aan uw wensen kan uiteraard in overleg met uw familie, fysiotherapeut of verzorgende.

Kan ik wat voor u betekenen? Dan kom ik graag met u in contact.
Dit kunt u doen door mij te bellen, te appen of een mailtje te sturen.

Altijd al uw eigen kleding willen maken?

Ik bied verschillende naailessen en opleidingen aan, voor beginners en gevorderden.